De virtuele vergadering bijwonen

Neem van op afstand deel aan de vergadering.

Request to attend virtual meeting

Na goedkeuring ziet u linksboven in het scherm uw QR-code of streepjescode, waarmee u de vergadering persoonlijk kunt bijwonen.

Deze code wordt gekoppeld aan een account in de virtuele Lumi software en fungeert als uw aanwezigheidskaart.

Als u de vergadering wilt bijwonen, wordt u niet gevraagd in te vullen hoe u aan nieuwe resoluties wilt deelnemen.

Na goedkeuring wordt het formulier read only en kunt u geen informatie meer wijzigen. Neem contact op met uw tussenpersoon of Lumi vertegenwoordiger om wijzigingen aan te brengen.

Lumi Logo Funkytime