Wat betekenen de knoppen status?

De blauwe knop laat u weten in welke staat de vergadering zich momenteel bevindt.

Niet beschikbaar op LumiAGM De informatie over de AVA wordt via ons platform weergegeven, maar registratie en stemming zijn niet beschikbaar.
Pre-registreren en stemmen Voorinschrijving is geopend, gelieve uw deelnemingsverzoek in te dienen.
Voorinschrijving gesloten De voorinschrijvingstermijn is nu gesloten. Gelieve te wachten op verdere informatie over de live bijeenkomst
Registreer Hier Klik om u te registreren voor de vergadering en wacht tot u de geloofsbrieven ontvangt alvorens verder te gaan.
Live vergadering bijwonen Neem deel aan de vergadering via ons online platform met behulp van de vergadering ID en referenties.
Vergadering gesloten Na afloop van de vergadering kunnen via het online platform geen bijdragen meer worden ingediend.

Lumi Logo Funkytime