Nomineer een gevolmachtigde

Een gevolmachtigde is iemand die namens u stemt. Vooraf bepaald of door het bestuur aangewezen gevolmachtigden verschijnen automatisch in de vervolgkeuzelijst, maar u kunt uw eigen gevolmachtigden handmatig toevoegen.

Als u Nomineer een gevolmachtigde selecteert op het aanvraagformulier voor deelname aan een vergadering, ziet u twee of meer opties in de vervolgkeuzelijst.

1. U kunt kiezen uit:
    • Secretaris-generaal
    • Overige

Nominate a Proxy Select
  2. Als Overige is geselecteerd, kan de aandeelhouder \ het lid de gegevens invullen die vervolgens worden gevalideerd.

• Titel

• Voornaam

• Familienaam:

• Burgerschap

• Nationaal-ID

• Adres

• Telefoonnummer

Nominate a Proxy Enter-1

3. U kunt dan instructies specificeren waaraan u wilt dat de gevolmachtigde zich houdt.

Nominate a Proxy Details Entered

Opmerking:

Een genomineerde gevolmachtigde kan een andere aandeelhouder zijn of een familielid enz. die u volledig zal vertegenwoordigen. Als u de vergadering bijwoont en een gevolmachtigde wilt voordragen, vult u dit niet in.

Als u een gevolmachtigde wilt meebrengen die een bepaald aantal aandelen vertegenwoordigt, dient u een opmerking toe te voegen in de toelichting van de deelnemer. Dit wordt vervolgens door de beheerder van de vergadering aan de AGM-kernsoftware toegevoegd.

lumiAGM_transparent
Beoordeeld en goedgekeurd door het Product Team