1. Kennisbank
  2. Connect
  3. Verzoek om deelname aan vergaderingen

Verzoek om deelname aan de vergadering

Op de oproepingsdatum kunnen deelnemers verzoeken om deel te nemen. Deze verzoeken worden in afwachting van de registratiedatum geplaatst.

Om een verzoek om deelname aan een vergadering in te dienen

1. Ga naar www.lumiagm.com

Events Screen Lumi 2
  2. Zoek naar de naam van de vergadering of gebruik de filters om uw zoekcriteria te verfijnen
  3. Selecteer uw vergadering door op de kaart met informatie over de vergadering te klikken
  4. Op de vergaderingspagina ziet u meer informatie over de vergadering. Klik op Nu registreren om een deelnameverzoek in te dienen.

Events Page Lumi

5. U moet vervolgens inloggen met een sociaalnetwerkacco

Lumi AGM+ - Login Page

6. Zodra uw account is ingesteld, kunnen wij een deelnemingsverzoek voor de geselecteerde vergadering indienen.

Persoonlijke gegevens

• Titel
    • Voornaam
    • Familienaam

Meeting Participation Request - Full Name
  7. Het kan nodig zijn dat wij contact met u opnemen over uw verzoek tot deelname. Geef uw gewenste contactgegevens op

• E-mail
    • Telefoonnummer

2 Meeting Participation Request - Contact Details

8. Om u te helpen authenticeren en om de veiligheid te garanderen, moet u:

• Burgerschap
    • Nationaal-ID

3 Meeting Participation Request - National ID

9. Er zal u worden gevraagd of uw aandelen via een tussenpersoon worden gehouden?

Als u Ja, Nee of Ik weet het niet selecteert, krijgt u verschillende opties om uw aandeleninformatie te registreren.

4 Meeting Participation Request - Intermediary Question
  10. Wij moeten informatie verzamelen over uw aandelenbezit, meer bepaald over de plaats waar uw aandelen worden gehouden en over het aantal aandelen dat u bezit.

Als u aandelen bezit via een tussenpersoon, kijk dan in de lijst en selecteer deze of klik op "andere" en voer de naam in om een nieuwe vermelding te maken.

U zult dan worden gevraagd uw:
    • Naam van tussenpersoon

• BIC/LEI van tussenpersoon

• Aandelenrekeningnummer

• Aantal aandelen

5 Meeting Participation Request - Intermediary

6 Meeting Participation Request - Share dealing Account Number

7 Meeting Participation Request - Number of Shares

11. Als u notities aan uw rekening wilt toevoegen, zoals een medehouder, kunt u dit doen op het volgende scherm.8 Meeting Participation Request - Notes from participant

12. Om een vraag in te dienen voor de vergadering. Stel hem op dit scherm.

9 Meeting Participation Request - Questions
  13. U krijgt een bevestigingsscherm te zien van de informatie die tijdens het hele proces van het verzoek om deelname aan een vergadering is verzameld.

10 Meeting Participation Request - Confirmation
  14. Zodra u op Doorgaan klikt, kunt u kiezen hoe u aan de vergadering wilt deelnemen.

Participate 2

Klik op de drop-down en selecteer

Verzoek om deel te nemen
    Verzoek om virtueel de vergadering bij te wonen
    Stel de voorzitter aan
    Nomineer een gevolmachtigde
    Directe stemming
    Wens niet deel te nemen

15. Klik op Afronden en u krijgt een overzicht te zien van uw ingediende deelnemingsverzoek.

Als u uw verzoek wilt wijzigen, kunt u dat doen totdat uw verzoek is goedgekeurd.

11 Meeting Participation Request - Summary
  16. Uw status zal aanvankelijk worden ingesteld op In afwachting en vervolgens worden bijgewerkt tot Aanvaard of Geweigerd

Lumi Horizontal Logo-website_LUMI logo- slategrey